Primerjava destilatorjev vode

Nakup destilatorja vode je lahko izredno naporen proces, če se ne spustite v čisto enostavne tehnične detajle ki so pomembni pri samem destilatorju. Kot prvo zgreta voda in para ne bi smeli biti v kontaktu v niti enem trenutku s plastiko ali aluminijem, kot je to slučaj pri nekaterih destilatorjih. Kot drugo je treba paziti na garancijo, moč grelcev in čas trajanja ciklusa destilacije ter dodatnega pribora v paketu kot tudi cene rezervnih delov.

Na tržišču so obstajali neki stari kitajski destilatorji, ki so se prodajali še 2012. Te destilatorje smo imeli priložnost tudi mi v živo videti in uporabiti vendar smo se prav zaradi visoke cene in nekvalitetnega proizvoda odločili sami preiskati trg za naj kvalitetnejšim in naj ugodnejšim destilatorjem, kar smo ga lahko našli. In našli smo ga zelo hitro tako danes po skoraj 3 letih in samo par servisnih zamenjavah nadaljujemo s prodajo tega NOVEGA fantastičnega in NAJ KVALITETNEJŠEGA kitajskega modela destilatorja za katerega lahko DVIGNEMO garancijo na VSE DELE tudi do 6 let z zelo ugodnim razmerjem med kvaliteto in ceno. Tega ne bi počeli, če ne bi  imeli kvalitetnega proizvoda v rokah,  ker ne želimo trošiti niti vašega niti našega časa na servisne storitve. Številni zadovoljni kupci, ki uporabljajo naš destilator tudi  nekajkrat dnevno več let, so naša garancija za kvaliteto!

Imeli smo priložnost prodajati naš destilator tudi po Evropi in tako izmed ostalih tudi Keung Man. To je čovjek, ki je pred 3 leti prodal svoj donosen posel prodaje aparatov in hrane za surovo prehrano na Nizozemskem in potem organiziral  vrhunske čokoladne party-e brez alkohola izključno za presnojedce, ki su postali izjemno popularni. On ki je preizkusil mnoge destilatorje, a za našega pravi:

"this is the best water distiller i tried and i have tried many brands because i believe that drinking distilled water is essential to optimal health the water coming out this distiller is the best in terms of taste, 'feeling of softness' also the price is unbeatable for the quality you are getting (maximal stainless parts)"

Poglejte njegov kratki pogled na destilatorje (v angleščini)

 

Primerjava destilatorjev vode

LIFEENERGY Pro destilator
190,00 €
Poreklo Taiwan tj KITAJSKA KITAJSKA
Destilator vode Skupni modeli LIFEENERGY SS model
Cena in skozi 300€ 138€ + 78€ (za 6 let garancije)
Ohišje razno Vrhunsko brušeno nerjaveče jeklo
Nosilnicaza filter Plastika, opcijsko steklo znotraj SS 304
Ventilator Plastika Aluminij
lepši občutek in oblika
enakomernejši pretok zraka
Hladilnik Aluminij
pokrit z SS304
Aluminij
pokrit z SS304
Grelci enakomerno gretje
580W pod loncem
enakomerno gretje
750W pod loncem
Potreben čas ciklusa manj moči daljši čas ciklusa
5,5 ur = 3,19 kwH na ciklus
večja moč krajši čas ciklusa
4 ure = 3 kwH na ciklus
Posoda v glavnem steklo - 4 litre Steklo brez živega srebra - 4 litre
Držalo posode Plastika Plastika – ojačana z inoxom
Zgornji del posode Plastika INOX
še naprej lahko odpiranje in čiščenje
Kapica za zbiranje vode Steklo INOX
za tople kapljice
Pokrov za odprtino posode za shranjevanje Ni INOX
Varovalo Toplotno stikalo in varovalo preko 160°C Toplotno stikalo in varovalo preko 160°C
Dodatno zadovoljstvo Občutek? GARANCIJA NAJUGODNEJŠEGA NAKUPA

 

Na tržišču obstajajo dražji destilatorji? V čem je fora?

Z ozirom na to, da se tak tip proizvoda po nas  lahko meri edino po delih, garanciji in ceni – lahko rečemo samo, če je nekaj dražje, to ne pomeni, da je  boljše! V tem slučaju je razlika samo v pripovedih  in v tem kar vi na koncu plačate. LIFENERGY je odprl svoja vrata z ugodnimi,  kvalitetnimi aparati ZARADI VAS. In to je edina fora...

Malce slabši grelci, daljša življenska doba ampak boljša temperatura vode?

Voda ki pride iz našega destilatorja je pitna čez 5 minut ker je voda pri izlivu le nekaj stopinj nad sobno temperaturo. Ponovna lepa in neresnična pripoved, ki spreminja dejstva. Slabši grelci obstajajo zaradi manjšega tveganja proizvajalca. Na škodo uporabnika, ker uporabniki TROŠIJO VEČ elektrie za DALJŠE ČAKANJE na isto količino destilirane vode. Z LIFEENERGY destilatorjem lahko tekom dneva naredite več vode za manj denarja in vse to z garantirano varnostjo tudi do 6 let.

Za kateri destilator naj se odločim na koncu?

Če želite plačati več, naredite prav to. LIFEENERGY je tu za tiste, ki  razmišljajo in želijo plačati manj.

Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp