KoMo

KoMo je vrhunska avstrijska blagovna znamka družinskega podjetja, ki že več kot 30 let tradicionalno proizvaja vse vrste mlinov z izrazitim oblikovalskim pomenom. Čeprav tradicionalne inovacije nenehno izboljšujejo svoje mline, in zato dajejo še kakšnih 1

Mlini za moko, več kot 30 let izkušenj!

KoMo je vrhunska avstrijska blagovna znamka družinskega podjetja, ki že več kot 30 let tradicionalno proizvaja vse vrste mlinov z izrazitim oblikovalskim pomenom. Čeprav tradicionalne inovacije nenehno izboljšujejo svoje mline, in zato dajejo še kakšnih 12 let garancije!

KoMo proizvaja mline in kombinirano opremo že več kot 30 let in jih oskrbuje v več kot 60 državah po svetu. Njihove tovarne in pridelavo hranijo v celoti na Tirolskem v Avstriji, od koder so se začele, in tako zagotavljajo izjemno trajnost kakovosti svojih izdelkov, kot so jih nekoč. V svojem poslanstvu spoštujejo in želijo pomagati strankam pri iskanju radosti v prehrani, ohranjanju ekologije in poštenosti v regionalni proizvodnji ter zagotavljanju vrhunske kakovosti brez ultimata povečevanja dobička.

100% proizvedeno v EU

KoMo 100% made in Europe

Na ta način KoMo zagotavlja poštenost stroškov proizvodnje v vseh korakih in udeležencih. Skupaj z vsemi preverjanji in kontrolami vzdržujejo kakovost izdelave in tako zagotavljajo izjemno bolj družbeno sprejemljivo obliko proizvodnje kot kateri koli drug model, ki se danes dogaja v svetu..

ECO proizvodnja

KoMo environmentally friendly production

'To niso samo ljudje, ki delajo za nas v naših srcih. Okolje tudi!' pravijo sami sebi. Uporabljajo le lokalni les (bukev), ki ga nabavljajo od organizacije za trajnostni razvoj in imajo tudi PEFC certifikat o tem vprašanju. Z nakupom vseh potrebnih delov in logistike uporabljamo najmanjše pakete (lahko jih vidite, ko dobite napravo).

Kvaliteta

KoMo top quality

Ljubimo dobre mojstre in sami smo perfekcionisti' pravijo zase in to je vidno pri oblikovanju, oblikovanju, kakovosti vseh delov in enaki garanciji, ki jo dajejo za naprave!

Naša odločitev - upravičeno je boljše

KoMo pravi 'Lahko bi proizvedli veliko ceneje, da bi celotno ali del proizvodnje prenesli v azijske države in ponudili morda cenejše naprave z večjim dobičkom za nas. Vendar je to stvar naše filozofije, da je treba vse udeležence v proizvodnji obravnavati pošteno in pravično, pa tudi z ohranjanjem okolja. Razen dejstva, da rad sodelujemo z ljudmi s posebnimi potrebami in uživamo sadove tega sodelovanja, tega preprosto nismo mogli!'

Navdušeni smo nad ugotovitvijo, da naprave v posebej zgrajenih prostorih sestavljajo ljudje z razvojnimi težavami, od katerih imajo dolgoročno sodelovanje in odlične odnose. Odlično, kajne?

Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp