Sodelovanje

LIFEENERGYjeva blagovna znamka zdravega življenja je začela poslovati skupaj z vsemi obstoječimi strankami (ki se točno spomnimo o tem, kaj govorimo). Zdaj želimo močno razširiti in razširiti to komponento. Želimo, da je NUMBER1 prepoznavnost!

Zdaj potrebujemo več kot kdajkoli prej!

Dokazano je bilo, da nekateri trendi in izdelki na ameriškem ali avstralskem trgu niso na istem nivoju kot naši. Zato ni dovolj, da bi "kopirali" trende, ampak ga prilagodili našim lastnim razmeram. Vedno smo slišali želje in potrebe kupcev, zdaj pa je postalo MOREMO, da poslujemo s strankami.

Rad bi tudi vedel, kaj bi vi in ​​LIFEENERGY želeli kot obstoječe in bodoče stranke. V naslednjih 5 letih imamo veliko idej, želimo začeti odprto komunikacijo o vsem. Poznamo veliko kakovostnih ljudi z različnimi pristopi k zdravju, športu, prehrani, duhovnosti in vsi so za nas in naš koncept JEDNO in menimo, da lahko ZA-JEDNO veliko prispevati za vsakega.

Zato pojdimo s predlogi 🙂

 • Ali želite kateri koli izdelek, ki ni na SLO trgu? Sporočite nam ... Nabavljamo strokovnjake 🙂
 • Želite izdelek, ki že obstaja na SLO trgu, ali bi ga raje navdušili? Ali drugačen način plačila? Samo napišite, storili bomo vse, da bomo našli rešitev!
 • Želite spremeniti stran LIFEENERGY, facebook, instagram ali katero koli drugo obliko medijev in sporočila v nekaj novega? Potrebujete več receptov, potrebujete več videoposnetkov, organizirajte predstavitve, članke? Karkoli mislite ali celo bolje, kar mislite, VI lahko prispeva k temu, nam sporočite!
 • Imate projekt, za katerega mislite, da vam lahko LIFEENERGY pomaga pri tem, ali ste donirali ali donosno sodelovanje - zares ne vemo, da je to nemogoče. Nujno je spoznati, pogovarjati in kdo ve, kaj je mogoče storiti iz dveh ustvarjalnih svetov.
 • Želite pomagati pri prevajanju, prodaji, predstavitvi, podpori strankam?

Mogoče so nekateri forumi, ideje za glasovanje, interakcija na terenu - vse je mogoče in v načrtu že. Za zdaj uporabite naš e-poštni naslov (prej ali slej).

 • Natiahnite súbory sem alebo
  Accepted file types: jpg, Max. file size: 1 MB, Max. files: 5.

  Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
  ;
  WhatsApp