O nas

LIFEENERGY pot

obnovite svojo življenjsko energijo
organski in anorganski svet v službi zdravja, lepote, sreče in zadovoljstva

Dandanes igra prehrana zelo pomembno vlogo v fizični, psihični in čustveni sferi človeka. Prehrana s svežimi, surovimi, zelenimi sokovi, zmešančki, na nizki temperaturi sušeno hrano, destilirano in ozonirano vodo —  vse to so majhni, a pomembni koraki k boljšemu stanju organizma. Privoščite si tudi vi košček raja skozi uživanje v hrani in s tem tudi v življenju!

Kdo smo?

Trgovinica je skupek tridesetletnih naravi in zdravju prijaznih spoznanj.

Smo skupina zanesenjakov, v kateri se spaja skoraj nemogoče – posel z užitkom. V skupini LIFEENERGY SLOVENIJA smo se pod idejnim vodjem združili somišljeniki v filozofiji življenja blizu naravi, zdravju in samemu sebi

V skupini LIFEENERGY SLOVENIJA živimo novo energijo posla. Ne vlagamo v marketing, vlagamo v vas, naše kupce in vam nudimo kvalitetne izdelke po zelo dostopnih cenah. Poleg tega vam nudimo tudi vso tehnično podporo, ki jo potrebujete. Postanite tudi vi del LIFEENERGY gibanja.

Želite sodelovati?

Mi enostavno ne poznamo nemogočega. Odprti smo za vse oblike vzajemnih interesov; partnerstva, sodelovanja, distribucije, prodajnih agentov, promotorjev, vzajemnih sodelovanj…. Pokličite nas, ali pa nam pošljite mail in prvi korak je narejen!

Vsem želimo zadovoljno brskanje, kupovanje – in veselo skupno druženje!

Vaš LIFEENERGY Slovenija

Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp