Više slika

LIFEENERGY Pro destilator

Izberite svoj model

Vsi deli v kontaktu z vodo so iz nerjavečega jekla, tudi zunanja nosnica za izliv vode iz destilatorja ter zbiralnik kapljic vode na vhodu v stekleno posodo  kot tudi sam pokrov posode - NAJUGODNEJŠI destilator na tržišču z  do 6 let garancije na VSE DELE. V naši ponudbi imamo novi model (SREBRNI) ki ima možnost nadzora temperature za destilacijo alkohola.
190,00 €

* Obvezna polja

190,00 €

Destilator je kuhinjski pripomoček za proizvodnjo 100% čiste destilirane vode. Ko  enkrat poskusite piti destilirano vodo si nikdar več ne poželite drugačne!

Ni boljše vode od destilirane vode. Ne govori se o mrtvi niti o slabi vodi... Glavna predpostavka je ČISTA DESTILIRANA voda in kar je  najpomembneje, NI ŠKODLJIVIH ELEMENTOV kot so klor, fluor, pesticidi, živalskih hormonov, antibiotikov, industrijskih kemikalij katerih je vse več in več v naravi zaradi človeka..

Čista destilirana voda je izreden razstrupljevalec organizma, ker v čistem stanju kot fantastično topilo prevzema nase vse svobodne radikale in toksine iz organizma in poganja strahovito hitro detoksikacijo.

Destilirana voda se se lahko pije, uporablja v zelenih kašastih sokovih, dodatno ozonira... Milina za vsakega, ki pazi na svoje zdravje!

Po daljšem uživanju destilirane vode boste vse potrebne minerale in vitamine dobili iz pravilne prehrane, kar boste vse lažje občutili sami, brez potrebe po raznih informacijah, telo bo čisto in ugotavljati boste začeli, da vam ne odgovarja več industrijsko predelana hrana temveč vse bolj in bolj surovo in zeleno...

NOVI, naj ugodnejši in NAJKVALITETNEJŠI destilator ki smo ga našli - kupite svoj primerek vrhunskega LifeEnergy destilatorja. Hišni destilator ima VSE DELE V KONTAKTU Z VODO IZ NERJAVEČEGA JEKLA, kot tudi zunanji nosilec za iztek vode iz destilatorja, zbiralnik vode na vhodu v stekleno posodo ter pokrov steklene posode!

Nerjaveče jeklo je pravo jeklo, brez primesi. Ventilacija in hlajenje sta izredno kvalitetno izdelana, da aparat dela in dela nekajkrat dnevno, leta. Ne potrebujemo veliko filozofije, aparat dela kot je treba in ponujamo ga izrazito ugodno. Gotovost v kvalitetno izdelavo dajemo na izbiro, z garancijo na vse dele in to izključno zato, ker VEMO, da imamo NAJBOLJŠI DESTILATOR iz Kitajske, ki je obenem morda tudi najboljši na svetovnem tržišču. Izrazito nizka številka servisnih popravil nam to pove, kot tudi izkušnje uporabnikov, ki so navdušeni nad okusom vode in uporabo proizvoda.

Destilator vode - izjemna kvaliteta, dostopna vsakomur

Nakon destilirane vode više ne želite piti drugačiju!

drinking water

V paketu

Filtri v nosilnici iz nerjavečega jekla trajajo dlje, tudi po par mesecev. Skupno 3 filtra v paketu je dovolj za skoraj 12 mesecev vsakodnevnih destilacij. Filtri so  tu bolj zaradi vonja in okusa.

Steklena posoda, ss materijal ročaja posode, pokrov posode, gumjasta podložka za posodo, nosilnice za filter, ss ohišje, ss kotel, ss pokrov cevi za hlajenje in ventilator, kislina za čiščenje vodnega kamna, 3 filtra

destilator dele

Garancija

Garancija na aparat in vse dele tudi do 6 let.

Značilnosti:

 • destilacija s pomočjo vodne pare
  najbolj zdravo in  naj efektivnejše čiščenje tekoče vode
 • enostavno destilira tudi morsko vodo, deževnico v vodo za pitje
 • odstranjuje nečistoče, arzen, nitrate, natrij, krom, klor, fluor...
  vse kar je nezdravo za ljudi, je nezdravo tudi za likalnike in avtomobilske hladilnike
 • odstranjuje 99,9% skupno topljenih stvari v vodi (TDS)
  dobesedno vse kar si lahko zamislite razen nekih organskih materijalov za katere so tu filtri
 • prenosen zato idealen za dom, barko, potovanja, kampiranja
  nosite ga s seboj kjer koli je elektrika
 • avtomatsko izključevanje na koncu vsakega ciklusa (106 °C)
  po 4 urah ali manj, če ste vlili predhodno pogreto vodo, je destilator prečistil vse 4 litre vode in je pripravljen na nov ciklus takoj po čiščenju in hlajenju. Po približno pol ure.
 • platnena vreča ali inox stojalo za razne zeli v vodi dokler se destilira
  za okus in vonj ali pa za izdelovanje svojih eteričnih olj in hidrolatov
 • belo plastično ohišje črno ali srebrno inox ohišje
  z ozirom na potrebni izgled aparata v ambientu v katerem se bo uporabljal
  (inox dlje ostane po izgledu kot nov; srebrni model ima možnost nastavljanja temperature za destilacijo alkohola)
 • steklena posoda 4l
  nima plastike, voda lahko stoji v isti posodi v hladilniku ali na mizi
 • zunanji nosilec iz nerjavečega jekla
  topla voda se ne dotika plastike pri prehodu iz nosilca in filtra iz destilatora
 • zbiralnik kapljic vode iz nerjavečega jekla
  topla voda nima stika s plastiko niti med kapljanjem v stekleno posodo
 • kotel iz nerjavečega jekla - 4 litre
  po vsakem ciklusu destilacije je dobro  počakati pol ure in potem takoj očistiti notranjost z običajno krpo Če se ustvarijo usedline vodnega kamna uporabite priloženo limunino kislino brez uporabe detergentov.
 • kondenzator iz nerjavečega jekla in aluminija
  kompleten del, ki prihaja v stik z vodno paro je iz jekla, samo zgornji del nad jeklom je iz aluminija, a kar je najpomembneje, je, da ne vsebuje nobenih kemikalij
 • grelci 565W- potrošnja energije po ciklusu za 4 ure skupaj 3kW/H
  grelec oblikovan za daljšo življensko dobo, manjšo potrošnjo elektrike na ciklus, hitrejše pridobivanje svojih 4 litrov destilirane vode
 

Proces destilacije

 1. Odmaknite stekleno posodo z destilatorja
 2. Nalijte vodo v komoro destilatorja do zgornje linije ki označuje  4l. Pazite, da ne prekoračite količine, ker se bo višek destilirane vode za katero ne bo prostora v stekleni posodi izlil, če vas ne bo v bližini. Najbolje je vliti kompletno vodu v stekleno posodo in jo nato preliti v komoru destilatorja tako boste sigurni v količino vode v komori.
  Nasvet: z vlivanjem že ogrete vode (recimo iz grelca ali ravno prekuhano) skrajšujete potreben čas za cel proces destilacije in prihranite energijo.
 3. Namestite zgornji pokrov destilatorja pazljivo, da se z celim krogom odlično naslanja na silikonsko gumico na robu destilatorja. Zagotovite čvrsto podlogo pod destilatorjem in njegovo stabilnost. Kabel pokrova vklopite v utor za kabel v destilatorju (napajanje zgornjega ventilatorja za hlajenje).
 4. Preverite filter iz aktivnega oglja v nosilnici za filter, prepričajte se, da je nosilnica za filter dobro nameščena v pokrov destilatorja.
 5. Namestite steklen posodo in kolektor za zbiranje kapljic vode po sliki 1.
 6. Vklopite kabel destilatorja v elektriko in pritisnite tipko za začetek procesa destilacije. Ventilator se bo takoj začel vrteti in grelci v komori destilatorja ogrevati.
 7. V kratkem času,  odvisno od temperature vlite vode bo pričela kapljati destilirana voda skozi zbiralnik v stekleno posodo.
 8. Po približno 4 urah bo destilator sam zaustavil proces (temperatura v komori je cca. 106 °C). Pazite ko odpirate pokrov, da vas vroča para ne opeče (uporabite rokavice ali počakajte nekaj časa, da se ohladi).

VRHUNSKA kvaliteta UGODNA cena - to je naš moto. Ne pripovedujemo pravljic in ne dvigamo cen proizvodov. Aparat prodajamo v Evropi in v ZDA na Amazonu.

Vzdržavanje

Notranjost komore vzdržujte s suho krpo po vsaki destilaciji s tem zmanjšujete možnosti nastanka vodnega kamna.

Vsaka dva do tri tedne očistite notranjost komore od vodnega kamna:

 1. Vlijte dovolj vode, da prekrije celo podlago
 2. Dodajte 1 – 4 čajne žličke praška za čiščenje (ali jabočnega kisa ali limonine kisline)
 3. Začnite proces destilacije
 4. Po 15- 30 minutah izključite kabel, malo počakajte, odprite pokrov , izlijte vodo in obrišite s krpo celo notranjost.
 5. Zamenjajte filtre z aktivnim ogljem v nosilnici destilatorja  na vsakih  3 – 6 mesecev odvisno od vonja starega vložka in okusa vode.

Uporabite krpo za brisanje notranjosti komore dokler je vse še vlažno (cca. do 12 ur po prenehanju delovanja). Za grobe nečistoče uporabite priloženi prašek za čiščenje ali limonsko ali jabolčno kislino. Ne uporabljati abrazivnih in močnih sredstev za čiščenje.

 

Ostali artikli

Dodatne informacije

Država proizvajalka Kitajska
Prevoz iz Slovenija
Garancijo 2 leti na vse dele
Tehnični podatki distiller jug assembly distilller nozzle assembly

Vprašanja?

Zanima me kje v Sloveniji destilator lahko servisiram
Oglejte si podatke o pogojih poslovanja https://lifeenergy.si/pogoji-poslovanja
Bi ocenili odgovor?
Kako pomembni so filtri na splošno, če je voda destilirana?
Filtri iz kokosovih orehov so aktivni ogljični filtri, ki imajo predvsem nalogo razkuževanja nosnic, a tudi izboljšanje okusa vode. Vendar pa v destilirani vodi obstajajo ostanki organskih sestavkov, ki imajo nižjo tališče kot voda in isti filtri, nato pa imajo svojo funkcijo dodatnega odstranjevanja in čiščenja. Za popolno varnost priporočamo ozoniranje vode na koncu. Ti filtri niso tako pomembni in se jim ne smemo preveč osredotočiti, če pa jih že imate, jih je priročno spremeniti vsak mesec ali dva.
Bi ocenili odgovor?
Od kojeg je materijala napravljena unutrašnjost destilatora? Radi li se o inoxu ili emaijlu?
Radi se naravno o inoksu tj nehrđajučem čeliku SS304 iako nije brušen niti debeo, to je materijal i nikada u preko 15 godina nismo imali slučaj da je kotao zahrđao ili otišao pa je zbog toga trebalo ga mijenjati.
Bi ocenili odgovor?

Ocene

Click to check all testimonials

Napišite svoj komentar

You're reviewing: LIFEENERGY Pro destilator

Kako si ocenil ta artikel? *

  Slabo Lahko bolje OK Zelo dobro Fenomenalno
Cena
Kvaliteta
Odnos
 • Example: https://www.youtube.com/watch?v=Oy5hcamHOBA

Ocene in komentarji

 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • Odlicna kupovina
  Review by Sergej on 15. 03. 2022
  Veoma smo zadovoljni kupovinom: Sve radi super, u mogućnosti smo da radimo destilaciju preko noći i ujutru nas sačeka 4 l čiste vode, to nam puno znači jer živimo u selu pored Kraljeva - dostava je bila korektna, sve je prošlo kako treba
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • Odličan
  Review by danijela on 13. 03. 2022
  Jako sam zadovoljna s kupnjom destilatora. Svakodnevno ga upotrebljavam i voda je nekako laksa od obicne. Razlika je osjetna.
  Iako sam se dugo premisljala da li kupiti ili ne... na kraju sam jako zadovoljna.
  Nakon prvih mjesec dana, Jedva cekam isprobati i izradu hidrolata.
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • Odličan!
  Review by Jurica on 18. 12. 2021
  Jako sam zadovoljan s destilatorom vode, koju pijem svaki dan od kada sam ga nabavio.
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • Stvarno odličan
  Review by Jurica on 1. 10. 2021
  Dugo sam se premišljao i čekao sam na novu pošiljku sa slabijim grijačem da izlazi hladna voda i moram priznati da nisam pogrijepio. Destilator je stvarno odličan i otkako je došao u svakodnevnoj upotrebi je.
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • odlično
  Review by Martina on 2. 01. 2021
  Šaljem Vam fotografije koje sam Vam davno obećala poslati, a vezano uz izradu hidrolata pomoću destilatora.

  "Nogice" su iz kućne izrade (inox traka), a kao podloga za parenje bilja - obična parilica za povrće savršena je jer se rasklapa i u potpunosti prekrije otvor lonca.

  Na fotografijama je lavanda, ali odlični su i hidrolati od drugog ljekovitog i mirisnog bilja (melisa/matičnjak, lavanda +ružmarin i sl.). Kad ponestane lavandinog cvjeta, odlično je i lišće - tako da se cijele godine može nešto "proizvoditi". Važno je da je bilje iznad vode (samo se pari, ne kuha se). Lonac je nakon izrade hidrolata dosta prljav (tamni talog), ali se lako čisti i otapa ga limunska kiselina kao i inače.  Kod kuće ove domaće hidrolate koristimo i za ionizator/ovlaživač zraka, kao i za peglu
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • svima preporučujem
  Review by Branko Pozder on 23. 05. 2019
  Poštovani s vašim destilatorom vode LifeEnergy super sam zadovoljan i rado sam ga preporučio svim svojim prijateljima i poznanicima i nastojao objasniti pravu istiunu destilirane vode, jer sam na taj način zbilja promovirao svoje zdravlje i dobio ogromni porast životne snage i energije zahvaljujući destiliranoj vodi i sokovnicima I nevjerovatno sam uzdigao, promovirao i oplemenio svoje zdravlje potencijom na kvadrat i čak izlječio rak debelog crijeva. Koliko sam uspio drugima pomoći neznam vjerovatno malo iz iskustva se zna da mnogi ne žele mijenjati sebe i svoje ovisnosti. Oplemeniti sebe, promovirati svoje zdravlje i biti sam svoj liječnik treba biti na prvom mjestu.
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • Topla preporuka
  Review by Miodrag on 11. 10. 2018
  Jako sam zadovoljan sa destilatorom do sada,radi bezprijekorno,preporucio bi ga svakome ko ima dilemu koji destilator kupiti.Cjena je pristupacna a i radi i Voda je jako ukusna.
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • Super
  Review by Branko on 10. 07. 2018
  Lifeenergu je super destilator vode, zadovoljan sam i toplo ga preporučujem i drugima, anaročito poplavljenim područjima gdje ljudi imaju problema sa vodom i prokuhavaju vodu bez destilatora!
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • Korisno i sluzi Svrsi
  Review by Tvrtko Brekalo on 10. 06. 2018
  tehnoloski dizajn me malo razocarao. jer baza koja se pere i puni vodom na sebi ima uticnice sto je potencijalno vrlo opasno. potrebno jako paziti! nespretno je izveden i gornji dio koji se mora posebnim kabelom spajati na donji, a dize se radi punjenja i u kojem se nalazi ventillator. OCITO DA TAKAV DIZAJN PRATI i JAKO POVOLJNA CJENA. kvaliteta izrade je na visokoj razini medjutim nisam probao druge destilatore da bi mogao usporediti. u svakom slucaju, koliko sam uspio vidjeti na hrvatskom trzistu postoji samo jedan konkurent, skuplji skoro 100 eura pa prema tome ovo je odlican izbor. destilirana voda je pitka i pravi uzitak za piti. isporuka proizvoda je bila na vrijeme i proizvod je isporucen u besprijekornom stanju. u svakom slucaju preporuka!

  LIFEENERGY: PRatimo tržište destilatora i svi kućni destilatori 'countertop' su izvedeni na identičan način. Perete posudu samo iznutra a nikako izvana gdje se nalaze utičnice (koji naravno nije priključen na struju tada). Vanjski dio kučlišta isključivo perete vlažnom neinvanzivnom krpom.
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • Odličan
  Review by Marin Ćorluka on 5. 06. 2018
  ZAISTA SAM PRESRETAN SA DESTILAOROM. OMJER CIJENE I KVALITETE JE DEFINITIVNO NAJBOLJI NE SAMO NA NAŠEM TRŽIŠTU NEGO I NA ONOME ŠTO SE MOŽE NAĆI NA ALIBABI/EBAYU. ZAISTA SAM JAKO ZADOVOLJAN. POZDRAV
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • Jako sam zadovoljna
  Review by Petra on 23. 05. 2015
  Destilator je praktičan za upotrebu i voda je ukusna za piće. Kod vas ću sigurno opet kupiti neki proizvod.
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • Odličan
  Review by Vinko on 13. 03. 2015
  S obzirom na iskustvo drugih brendova destilatora LIFENERGY je najkvalitetnije napravljen te je usluga odlična.
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • excellent water distiller!!!
  Review by keungfu on 21. 01. 2015
  this is the best water distiller i tried and i have tried many brands because i believe that drinking distilled water is essential to optimal health the water coming out this distiller is the best in terms of taste,"feeling of softness" also the price is unbeatable for the quality you are getting (maximal stainless parts)
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • Vrlo zadovoljna
  Review by Ivana on 12. 01. 2015
  Prije kupnje imala sam određenu skeptičnost prema jeftinijim destilatorima ali sva sreća odlučila sam se na lifeenergy model (bijeli) i nakon evo već mjesec dana nisam požalila. Uređaj radi kako treba, čini mi se sve identično kao kod skupljeg kojeg ima moja prijateljica i same riječi hvale za lifeenergy na povoljnosti koju nude.
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • dobar!!
  Review by chombe hvar on 9. 05. 2014
  radujem se novoj kupnji kod vas!!!
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • Must - Have
  Review by Massimo on 5. 05. 2014
  "Super stvar i brza dostava."
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • Odličan
  Review by Dario BL on 6. 03. 2014
  Oličan odnos cijene i kvaliteta, destilator radi savršeno.
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • Izvor zdravlja
  Review by slobodan on 1. 03. 2014
  Zadovoljan sam cijenom u odnosu na druge prodavače destilatora. Kvaliteta aparata je zadovoljavajuća.
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • ok
  Review by zoran on 25. 02. 2014
  Zadovolan sam destilatorom
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • Vrlo dobro
  Review by Robi on 23. 02. 2014
  Proizvod sam kupio po akcijskoj cijeni, (s malim kašnjenjem u isporuci), te smatram da sam time dobio vrlo dobar odnos cijene i proizvoda. Destilator uključim prije spavanja da izbjegnem šum ventilatora i ujutro me čeka odlična voda. Preporučujem.
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • Zadovoljan
  Review by Tomislav on 13. 02. 2014
  Uređaj radi svoj posao. Kvaliteta vode koja izađe iz uređaja je odlična. Nemam posebnih zamjerki i zadovoljan sam.
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • Vrlo dobro
  Review by Zdenka Šegota on 31. 01. 2014
  Koristim destilator i ozonator mjesec dana i vrlo sam zadovoljna s oba proizvoda.Razmišljam da nećakinji poklonim za rođendan koji se uskoro bliži.
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • izvrsno
  Review by zdravko on 6. 05. 2013
  destilator koristim par mjeseci i to redovno.Radi besprijekorno i lako se čisti i održava ja koristim limunsku kiselinu (pola male žličice na 2-3 dcl vrele vode)
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • Vrlo kvalitetan destilator jednostavan za korištenje!
  Review by Davor on 4. 05. 2013
  Destilator top kvalitete sa svim ključnim dijelovima napravljenim od metala ili stakla, voda nema dodir sa plastikom u procesu pripravljanja. Vrlo je jednostavan za korištenje. Skine se poklopac, ulije 4 litre vodovodne vode, zaklopi, spoji na struju i pritisne se jedna jedina tipka na njemu te nakon oko 4h stakleni vrč bude pun čiste destilirane vode. Obično ga uključujem nakon 22h kad je jeftinija struja i do jutra me čeka fina destilirana voda za piti ili staviti u smoothie. Uređaj se lagano čisti potrebne su tek minuta dvije da se otklopi, donji dio (lonac) obrišem sa čistom spužvicom od suđa dok ne pokupim sve vidljive ostatke kamenca, te još na kraju obrišem krpom, dok poklopac samo obrišem krpom jer na njemu nema kamenca. I to je to. Bitno je samo pobrisati unutar 8-10 sati od završetka rada dok je kamenac još vlažan i neće se gotovo uopće skupljati na stijenkama. Kao dvočlano kućanstvo destiliramo u prosjeku svaka dva dana i nakon više od 4 mjeseca korištenja nije bilo potrebe za uklanjanjem kamenca. Staklena posuda od 4 litre koja se dobije sa destilatorom mogla bi kad je puna mlađim ukućanima biti malo nespretna za korištenje, ali voda se lako prelije u staklene boce i iz njih koristi po potrebi. Nakon spravljanja destilirane vode mi dvije litre prelijemo u staklene boce i stavimo u frižider, a ostatak ostavimo u vrču pa po potrebi i želji koristimo jednu ili drugu. Hladna je bolja za smoothie, ova na sobnoj temperaturi za pijenje. Jedina uvjetno rečeno mana je cijena, dojam je da ovo praktički kuhalo sa kondenzatorskim poklopcem ne bi trebalo koštati kao frižider, veš mašina ili kao nekoliko prosječnih kućanskih aparata zajedno (mikrovalna, komercijalni blender, kuhalo,..). S druge strane kada sam vidio konkurentske proizvode dostupne na našem tržištu koji se prodaju po višoj cijeni a manje su kvalitete ne mogu dati nisku ocjenu za cijenu. To je valjda posljedica nerazvijenog tržišta, gdje se destilatori prodaju uz premiju kao praktički medicinski uređaj, a ne kao ostali kućanski aparati. Na svakom je da za sebe odluči koliko je u mogućnosti i spreman dati za kvalitetan destilator. Kao zaključak moram reći da sam vrlo zadovoljan uređajem, i kvalitetom i korištenjem te da bih ga svima preporučio!
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • odličan
  Review by Dubravka on 18. 03. 2013
  Destiliranu vodu sam već i od prije pila, kupovnu. Kupnjom ovog destilatora riješila sam više stvari na svoju korist i zadovoljstvo. Proizvodim je kod kuće koliko i kad mi treba, znam da je ZBILJA destilirana i cijenom će se otplatiti već kroz godinu dana. Sam destilator je praktičnog oblika, kvalitetni materijali su u njega ugrađeni(inox) iznenađujuće je tih. Malo zagrijava prostor, po zimi je to ok, a po ljetu će biti negdje smješten gdje to neće igrati ulogu. Toplo ga preporučam.
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • Fantastično
  Review by Vesna on 17. 03. 2013
  Destilirana voda je odličnog ukusa. Ja vodu destiliram, ozoniram 5min, onda stavim barem 5 sati na sunce, da dobije sunčevu energiju. I želim do kraja života samo to piti :-) posebno kad vidim što ostane u destilatoru. Hvala na savjetima...
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • super
  Review by iva on 16. 03. 2013
  destilator je odlican, pogotovo kada se uzme u obzir omjer cijene i kvalitete. Meni je stalklena boca prakticna, dapace nista mi se ne proljeva. Tek nakon destilacije vidim kakvo smece pijemo.
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • oduševljen sam
  Review by Marko on 10. 03. 2013
  Ugodno me iznenadio destilator. Nije čak niti bučan koliko sam mislio. Malo grije prostoriju ali i to je ok po zimi. Uglavnom, izrada je kvalitetna, slaganje i čišćenje jednostavno, a voda je fantastična. Već pijem destiliranu vodu kupovnu i sada sam na miru, znam da je stvarno destilirana, moja, svježa i iz stakla isključivo. Hvala!
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • odličan!
  Review by Jelena on 1. 03. 2013
  Destilator je vrlo dobar. Malo se skuplja kamenac poslije destiliranja ali lako se očisti alkoholnim octom i vodom. Zadovoljna sam i destilirana voda je za 5.
 • Cena
  Kvaliteta
  Odnos
 • ok
  Review by predrag milunović on 1. 03. 2013
  velika staklena posuda, u kojoj se skuplja destilirana voda je vrlo nespretna za odljev te vode u čašu ili neku drugu posudu .ne može se istočiti voda , da se ne razlije okolo. vrlo je nepristupačna za manipulaciju , a to je jako bitno .ali dobro , pokušaću napraviti neku improvizaciju da to ima svoj normalan kontinuitet istakanja destilirane vode . NOTE: posuda od 4 litre ne može biti pristupačnija za manipulaciju uz to ima utor za izlijevanje vode i sasvim korektno radi kada se sporo istače!
Preuzmi naš cjenik u PDF ili XLS formatu
;
WhatsApp