LIFEENERGY Pro hišni destilator

Više slika

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Nimate več razloga za sumničenja. Po več kot 8 letih, kar smo na tržišču smo gotovi v izjemno kvaliteto našega modela zato dajemo DVAKRAT daljšo garancijo za iste cene po izboru.

Vsi deli v kontaktu z vodo so iz nerjavečega jekla, tudi zunanja nosnica za izliv vode iz destilatorja ter zbiralnik kapljic vode na vhodu v stekleno posodo  kot tudi sam pokrov posode - NAJUGODNEJŠI destilator na tržišču z  do 6 let garancije na VSE DELE.

SKU:LEDIST

Na zalogi

180,00 €

* Obvezna polja

180,00 €
5% popust za plačilo po predračunu
NAJBOLJŠA CENA - 2 leti garancije

Destilator je kuhinjski pripomoček za proizvodnjo 100% čiste destilirane vode. Ko  enkrat poskusite piti destilirano vodo si nikdar več ne poželite drugačne!

Ni boljše vode od destilirane vode. Ne govori se o mrtvi niti o slabi vodi... Glavna predpostavka je ČISTA DESTILIRANA voda in kar je  najpomembneje, NI ŠKODLJIVIH ELEMENTOV kot so klor, fluor, pesticidi, živalskih hormonov, antibiotikov, industrijskih kemikalij katerih je vse več in več v naravi zaradi človeka..

Čista destilirana voda je izreden razstrupljevalec organizma, ker v čistem stanju kot fantastično topilo prevzema nase vse svobodne radikale in toksine iz organizma in poganja strahovito hitro detoksikacijo.

Destilirana voda se se lahko pije, uporablja v zelenih kašastih sokovih, dodatno ozonira... Milina za vsakega, ki pazi na svoje zdravje!

Po daljšem uživanju destilirane vode boste vse potrebne minerale in vitamine dobili iz pravilne prehrane, kar boste vse lažje občutili sami, brez potrebe po raznih informacijah, telo bo čisto in ugotavljati boste začeli, da vam ne odgovarja več industrijsko predelana hrana temveč vse bolj in bolj surovo in zeleno...

NOVI, naj ugodnejši in NAJKVALITETNEJŠI destilator ki smo ga našli - kupite svoj primerek vrhunskega LifeEnergy destilatorja. Hišni destilator ima VSE DELE V KONTAKTU Z VODO IZ NERJAVEČEGA JEKLA, kot tudi zunanji nosilec za iztek vode iz destilatorja, zbiralnik vode na vhodu v stekleno posodo ter pokrov steklene posode!

VRHUNSKA kvaliteta UGODNA cena - to je naš moto. Ne pripovedujemo pravljic in ne dvigamo cen proizvodov. Aparat prodajamo v Evropi in v ZDA na Amazonu.

Nerjaveče jeklo je pravo jeklo, brez primesi. Ventilacija in hlajenje sta izredno kvalitetno izdelana, da aparat dela in dela nekajkrat dnevno, leta. Ne potrebujemo veliko filozofije, aparat dela kot je treba in ponujamo ga izrazito ugodno. Gotovost v kvalitetno izdelavo dajemo na izbiro, z garancijo na vse dele in to izključno zato, ker VEMO, da imamo NAJBOLJŠI DESTILATOR iz Kitajske, ki je obenem morda tudi najboljši na svetovnem tržišču. Izrazito nizka številka servisnih popravil nam to pove, kot tudi izkušnje uporabnikov, ki so navdušeni nad okusom vode in uporabo proizvoda.


LIFEENERGY kvaliteta destilatora

Značilnosti:

 • destilacija s pomočjo vodne pare
  najbolj zdravo in  naj efektivnejše čiščenje tekoče vode
 • enostavno destilira tudi morsko vodo, deževnico v vodo za pitje
 • odstranjuje nečistoče, arzen, nitrate, natrij, krom, klor, fluor...
  vse kar je nezdravo za ljudi, je nezdravo tudi za likalnike in avtomobilske hladilnike
 • odstranjuje 99,9% skupno topljenih stvari v vodi (TDS)
  dobesedno vse kar si lahko zamislite razen nekih organskih materijalov za katere so tu filtri
 • prenosen zato idealen za dom, barko, potovanja, kampiranja
  nosite ga s seboj kjer koli je elektrika
 • avtomatsko izključevanje na koncu vsakega ciklusa (160 °C)
  po 4 urah ali manj, če ste vlili predhodno pogreto vodo, je destilator prečistil vse 4 litre vode in je pripravljen na nov ciklus takoj po čiščenju in hlajenju. Po približno pol ure.
 • platnena vreča ali inox stojalo za razne zeli v vodi dokler se destilira
  za okus in vonj ali pa za izdelovanje svojih eteričnih olj in hidrolatov
 • belo plastično ohišje ali črno inox ohišje
  z ozirom na potrebni izgled aparata v ambientu v katerem se bo uporabljal ali za dolgotrajno delovanje
  (inox dlje ostane kot nov)
 • steklena posoda 4l
  nima plastike, voda lahko stoji v isti posodi v hladilniku ali na mizi
 • zunanji nosilec iz nerjavečega jekla
  topla voda se ne dotika plastike pri prehodu iz nosilca in filtra iz destilatora
 • zbiralnik kapljic vode iz nerjavečega jekla
  topla voda nima stika s plastiko niti med kapljanjem v stekleno posodo
 • kotel iz nerjavečega jekla - 4 litre
  po vsakem ciklusu destilacije je dobro  počakati pol ure in potem takoj očistiti notranjost z običajno krpo Če se ustvarijo usedline vodnega kamna uporabite priloženo limunino kislino brez uporabe detergentov.
 • kondenzator iz nerjavečega jekla in aluminija
  kompleten del, ki prihaja v stik z vodno paro je iz jekla, samo zgornji del nad jeklom je iz aluminija, a kar je najpomembneje, je, da ne vsebuje nobenih kemikalij
  Ventilator
 • grelci 750w - potrošnja energije po ciklusu za 4 ure skupaj 3kW/H
  grelec oblikovan za daljšo življensko dobo, manjšo potrošnjo elektrike na ciklus, hitrejše pridobivanje svojih 4 litrov destilirane vode

V paketu

Filtri v nosilnici iz nerjavečega jekla trajajo dlje, tudi po par mesecev. Skupno 2 filtra v paketu je dovolj za skoraj 12 mesecev vsakodnevnih destilacij. Filtri so  tu bolj zaradi vonja in okusa.

In the package

Steklena posoda, ss materijal ročaja posode, pokrov posode, gumjasta podložka za posodo, nosilnice za filter, ss ohišje, ss kotel, ss pokrov cevi za hlajenje in ventilator, kislina za čiščenje vodnega kamna, 2 filtra

Garancija

Garancija na aparat in vse dele tudi do 6 let.

Proces destilacije

 1. Odmaknite stekleno posodo z destilatorja
 2. Nalijte vodo v komoro destilatorja do zgornje linije ki označuje  4l. Pazite, da ne prekoračite količine, ker se bo višek destilirane vode za katero ne bo prostora v stekleni posodi izlil, če vas ne bo v bližini. Najbolje je vliti kompletno vodu v stekleno posodo in jo nato preliti v komoru destilatorja tako boste sigurni v količino vode v komori.
  Nasvet: z vlivanjem že ogrete vode (recimo iz grelca ali ravno prekuhano) skrajšujete potreben čas za cel proces destilacije in prihranite energijo.
 3. Namestite zgornji pokrov destilatorja pazljivo, da se z celim krogom odlično naslanja na silikonsko gumico na robu destilatorja. Zagotovite čvrsto podlogo pod destilatorjem in njegovo stabilnost. Kabel pokrova vklopite v utor za kabel v destilatorju (napajanje zgornjega ventilatorja za hlajenje).
 4. Preverite filter iz aktivnega oglja v nosilnici za filter, prepričajte se, da je nosilnica za filter dobro nameščena v pokrov destilatorja.
 5. Namestite steklen posodo in kolektor za zbiranje kapljic vode po sliki 1.
 6. Vklopite kabel destilatorja v elektriko in pritisnite tipko za začetek procesa destilacije. Ventilator se bo takoj začel vrteti in grelci v komori destilatorja ogrevati.
 7. V kratkem času,  odvisno od temperature vlite vode bo pričela kapljati destilirana voda skozi zbiralnik v stekleno posodo.
 8. Po približno 4 urah bo destilator sam zaustavil proces (temperatura v komori je cca. 160 °C). Pazite ko odpirate pokrov, da vas vroča para ne opeče (uporabite rokavice ali počakajte nekaj časa, da se ohladi).

Uporabite krpo za brisanje notranjosti komore dokler je vse še vlažno (cca. do 12 ur po prenehanju delovanja). Za grobe nečistoče uporabite priloženi prašek za čiščenje ali limonsko ali jabolčno kislino. Ne uporabljati abrazivnih in močnih sredstev za čiščenje.

Vzdržavanje

Notranjost komore vzdržujte s suho krpo po vsaki destilaciji s tem zmanjšujete možnosti nastanka vodnega kamna.

Vsaka dva do tri tedne očistite notranjost komore od vodnega kamna:

 1. Vlijte dovolj vode, da prekrije celo podlago
 2. Dodajte 1 – 4 čajne žličke praška za čiščenje (ali jabočnega kisa ali limonine kisline)
 3. Začnite proces destilacije
 4. Po 15- 30 minutah izključite kabel, malo počakajte, odprite pokrov , izlijte vodo in obrišite s krpo celo notranjost.
 5. Zamenjajte filtre z aktivnim ogljem v nosilnici destilatorja  na vsakih  3 – 6 mesecev odvisno od vonja starega vložka in okusa vode.

Ostali artikli

Dodatne informacije

Prevoz iz Slovenija
Garancijo 2 leta vsi deli

Vprašanja?

Zanima me kje v Sloveniji destilator lahko servisiram
Oglejte si podatke o pogojih poslovanja https://lifeenergy.si/pogoji-poslovanja
Bi ocenili odgovor?
Kako pomembni so filtri na splošno, če je voda destilirana?
Filtri iz kokosovih orehov so aktivni ogljični filtri, ki imajo predvsem nalogo razkuževanja nosnic, a tudi izboljšanje okusa vode. Vendar pa v destilirani vodi obstajajo ostanki organskih sestavkov, ki imajo nižjo tališče kot voda in isti filtri, nato pa imajo svojo funkcijo dodatnega odstranjevanja in čiščenja. Za popolno varnost priporočamo ozoniranje vode na koncu. Ti filtri niso tako pomembni in se jim ne smemo preveč osredotočiti, če pa jih že imate, jih je priročno spremeniti vsak mesec ali dva.
Bi ocenili odgovor?

Ocene

Napišite svoj komentar

You're reviewing: LIFEENERGY Pro hišni destilator

Kako si ocenil ta artikel? *

  Slabo Lahko bolje OK Zelo dobro Fenomenalno
Cena
Kvaliteta
Odnos
 • Example: https://www.youtube.com/watch?v=Oy5hcamHOBA