Više slika

L'Equip dehidrator FilterPro

Na zalogi Pohitite, vendar samo 3 na voljo!

SKU:LEQ01

Bodite prvi in ocenite ta artikel

L'Equip dehidrator je edinstveni spoj estetike in oblike s patentirano in izpopolnjeno tehnologijo dehidracije. HIT PROIZVOD – shranite kvalitetna živila na zdrav način z BPA free kvalitetno plastiko.

3 Pohitite, vendar samo 3 na voljo!

150,00 €

* Obvezna polja

150,00 €

Sušenje sadja, zelenjave, začimb,  doma je sedaj zelo enostavno in donosno z uporabo Lequip dehidratorja. Omogoča vam, da uživate v zdravih zalogajih tekom celega  leta. Hrana se suši BREZ KONZERVANSOV s popolno kontrolo nad izborom živil in procesom temperature dehidracije. Okus in vonj živil je pojačan in izrazito ugoden za uživanje v vseh oblikah. Hrana v špici sezone se lahko suši in shrani z vsemi vitamin in minerali za uživanje kadar je ni ali kadar je veliko dražja. Otroci obožujejo izdelavo lastnih zdravih prigrizkov.

42 strani priročnika za uporabo z recepti in navodiliLEQUIP Dehidrator FilterPro - karakteristike

Promo letak LEquip dehidrator

 • 550W grelci (povprečna poraba energije 300W na uro na 70°C) cca 1kW na uro: 0,5-1,5€ na dehidracijo
 • Digitalni prikaz časa in temperature na LED zaslonu za nadziranje procesa tudi na daljavo
 • Filter vhodnega zraka za glivice, prah, nečistoče - filter se poceni in enostavno menja (katerikoli HEPA filter)
 • nastavitev tudi do 99 ur delovanja s puščanjem aparata v kleti, na terasi. Pozimi dodatno greje prostore.
 • Prilagajanje temperature dehidracije od 35 do 70 °C - za natančne rezultate in ohranjanje hranil, z zmanjšano temperaturo podaljšujete čas potreben za dehidracijo, čas sušenja naveden v priročniku za vsako živilo se nanaša na temperaturo 60°C.
 • Vključuje 6 polic (2 globoki in 4 standardne), 6 mrežic za vse police, 2 pladnja za sadne zmesi in krekerje (nanje dodati papir za pečenje) - vse se lahko pere v pomivalnem stroju.Globoke police so idealne za lisnata živila kot je ohrovt, blitva... Dodatne police, skodelice, mrežice, pladnje, filtre je mogoče naročiti.
 • V paketu so 4 skodelice za izdelavo jogurta v kolikor ne uspete napolniti vseh polic, lahko pa jih uporabite kot skodelice napolnjene z zdravimi prigrizki.
 • Police so dimenzije cca 40 * 30 cm z dovolj prostora za sušenje sadja, zelenjave, izdelavo jogurta in še mnogo drugega istočasno! Skupno 5kg sliv gre v police. Police se lahko izvlečejo, dodajo do skupno 12 polic, menjajo gor dol in to vse med delovanjem dehidratorja...
 • 3 leta garancije na delo dehidratorja, grelcev, ventilatorja, lcd ekrana, elektronike z pravilno uporabo - paziti da vam ne padajo živila v odprtino skozi katero kroži  zrak v sredini dehidratorja, redno čistiti bazo grelcev s suhimi krpami.
 • Brezplačna dostava na vaš domači naslov naslednji  dan po naročilu s pozivom na mobitel za najavo, priročnik za uporabo 42 strani za podrobno in pravilno rokovanje, recepti za razne jedi, prigrizke, krekerje,...

Zakaj sušiti?

 • Čista in zdrava osušena hrana – resnično veste kaj jeste, izbor sadja in zelenjave je samo na vas, ne uporabljate žvepla za sušenje, držite temperaturu ne večjo od 48°C ni ohranite vsa hranila v svoji vakumirani ozimnici.
 • Izboljšan okus - v dehidrirani hrani ostaja koncentriran popoln okus in vse hranjive vrednosti, idealno za razne solate, sendviče, namaze, prelive, krekerje...
 • Naredite zdrave prigrizke za otroke namesto kupljenih, prigrizke idealne za potovanja, za vas ko vas ujame lakota... Osušeni ohrovt ali blitva, jabolka ali melona, kaki, hruške - milina okusa in zabave za celo družino.
 • Kupite sezonsko sadje in zelenjavo ko je na voljo, iz zagotovljene ekološke vzgoje živil, posušite in spakirajte v vakumske vrečke, uporabite takrat ko nihče več nima (brez kuhanja, brez zamrzovanja) - namočite v vodo na kratko, uporabite jih lahko tudi v sokovih, smoothijih shake-ih...
 • Sadje in zelenjava ne plesni mesece, če ni vlage in ne kisika v vakuumskih vrečicah - idealna ozimnica z ohranitvijo vseh hranil in okusa.
 • Ne trošite ogromno elektrike kot z uporabo pečice, imate enakomerno temperaturo v dehidratorju in  grelec z nizko potrošnjo, zrak bolje kroži in oponaša naravno sušenje, ni glivic, bakterij in prahu kot v zraku ali v pečici če odpirate vrata pečice.

Ostali artikli

Dodatne informacije

Prevoz iz Slovenija
Barva Siva
Garancijo 2 leta

Vprašanja?

Ni vprašanj

Ocene

Napišite svoj komentar

You're reviewing: L'Equip dehidrator FilterPro

Kako si ocenil ta artikel? *

  Slabo Lahko bolje OK Zelo dobro Fenomenalno
Cena
Kvaliteta
Odnos
 • Example: https://www.youtube.com/watch?v=Oy5hcamHOBA
WhatsApp