Podpora kupcem

Pogoji poslovanja

Pred nakupom v spletni trgovini  LIFEENERGY pazljivo preberite splošne pogoje poslovanja. Predvidevamo, ste pred naročilom prebrali in razumeli splošne pogoje in da se, v kolikor ste kakšen izdelek naročili, s pogoji tudi strinjate. Prav tako zaupamo,  da pravice za vračilo izdelkov ne boste nepošteno izkoriščali. Pogoje poslovanja preberite v nadaljevanju.

Dostava in garancija zadovoljstva

  • Vse izdelke lahko naročite na katerikoli veljaven naslov v Sloveniji. Paket bo dostavljen najkasneje 5 delovnih dni po prejemu plačila, večinoma pa že naslednji delovni dan. Strošek pošiljanja je 10 €, za naročila, ki presegajo skupni znesek naročila 300 € je dostava brezplačna.
  • V primeru nezadovoljstva z izdelkom nam ga lahko na svoje stroške pošljete nazaj in vrnili vam bomo celotno kupnino. To se nanaša na vse izdelke, ki so v prvotnem stanju in pri katerih niste imeli možnosti predhodnega preizkusa.

Plačilo in varnost podatkov

Ob naročilu izdelka je na koncu potrebno izbrati tudi način plačila. V tem trenutku nudimo več možnosti, vsekakor najbolj ugodna možnost je avansno plačilo z nakazilom na naš bančni račun za kar nudimo 5% popusta na izdelek. Druga načina sta še plačilo po povzetju ter nakup preko spletne strani, kjer opravite nakup z eno od podprtih kartic. Sprejemamo naslednje kartice: Visa, American Express, MasterCard in Maestro.

Plačilo z nakazilom na bančni račun
Naziv podjetja: Zavod za promocijo zdravja, Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana, Slovenija
SWIFT: HDELSI22
IBAN: SI56 6100 0000 9657 861
Bančni račun je odprt pri Delavska hranilnica d.d.

Garancija cene

Na nekatere izdelke z garancijo zadovoljstva nudimo tudi popolno varnost najcenejšega nakupa. Več preberite na GARANCIJA NAJBOLJŠE CENE

Ugodnosti in akcije

Ponudbo redno svežujemo z različno promocijsko ponudbo ter s popusti tudi do -50% in svetujemo, da si povezavo do naše spletne strani shranite oziroma se naročite na novice.

Podpora in kontakt

Servis aparatov opravlja naš pogodbeni partner Novus Vita d.o.o., Črnkovec 147, HR-10410 Črnkovec, Hrvaška. Za vse informacije uporabite naše kontakte.