Podpora kupcem

Pogoji poslovanja

Pred nakupom na LIFEENERGY pazljivo preberite pogoje poslovanja. Predvidevamo, da ste razumeli in da se strinjate s pogoji v kolikor ste naročili. Prav tako predvidevamo,  da pravice za vračilo izdelkov ne boste izkoriščali. Pogoje poslovanja preberite v nadaljevanju.

Dostava in garancija zadovoljstva         

  • Vse proizvode lahko naročite na kateri koli veljaven naslov v Sloveniji. Paket bo dostavljen v roku 1-5 delavnih dneh po plačilu. Strošek pošiljanja večine paketov je 10€ lahko pa uporabite BREZPLAČNO dostavo za zneske večje od 130€.
  • V primeru nezadovoljstva s proizvodom nam ga lahko pošljete nazaj na svoje stroške in vrnili vam bomo celotno kupnino. To se nanaša na vse proizvode, ki so v prvotnem stanju vendar predhodno niste imeli možnosti preizkusa.

Plačilo in varnost podatkov

Medtem ko naročate aparat, izbirate tudi način plačila. Za enkrat nudi zgolj možnost plačila na naš tekoči račun.

plačilo na račun
Naziv podjetja: Lifeenergy Experts j.d.o.o. Martinkovec bb, 42223 Martinkovec Hrvaška
SWIFT: PBZGHR2X IBAN: HR9223400091110778165 odprt pri PBZ banka d.d.

Garancija cene

Na nekatere proizvode z garancijo zadovoljstva nudimo tudi popolno varnost najcenejšega nakupa. Več preberite na GARANCIJA NAJBOLJŠE CENE

Ugodnosti in akcije

Redno osvežujemo različno promocijsko ponudbo s popusti tudi do 50% in svetujemo, da bookmarkirajte LifeEnergy ali se naročite na novice.

Podpora in kontakt

Servis aparatov opravljamo na naslovu Črnkovec 147, 10410 Črnkovec Hrvaška. Za vse informacije uporabite naše kontakte.