LIFEENERGY way

obnovite svojo življenjsko energijo
organski in anorganski svet v službi zdravja, lepote, sreče in zadovoljstva

Prehrana za današnjega človeka igra veliko vlogo v fizični, psihični in čustveni sferi. Prehrana s svežimi, surovimi, zelenimi sokovi, zmešančki, posušeno hrano na nizki temperaturi, destilirano in ozonirano vodo, so začetni in majhni koraki k fantastičnemu stanju organizma. Poželite si tudi vi košček raja skozi uživanje v hrani in s tem tudi v življenju….

Kdo smo mi?

Trgovinica je skupek tridesetletnih naravi in zdravju prijaznih spoznanj.

Smo skupina zanesenjakov, v kateri se spaja skoraj nemogoče – posel z užitkom. V skupini LIFEENERGY SLOVENIJA smo se pod idejnim vodjem združili somišljeniki v filozofiji življenja blizu naravi, zdravju in samemu sebi

V skupini LIFEENERGY SLOVENIJA živimo novo energijo posla. Ne vlagamo v marketing, vlagamo v vas, naše kupce in vam nudimo kvalitetne izdelke po zelo dostopnih cenah. Poleg tega vam nudimo tudi vso tehnično podporo, ki jo potrebujete. Postanite tudi vi del LIFEENERGY gibanja.

Želite sodelovati?

Mi enostavno ne poznamo nemogočega. Odprti smo za vse oblike vzajemnih interesov; partnerstva, sodelovanja, distribucije, prodajnih agentov, promotorjev, vzajemnih sodelovanj…. Pokličite nas, ali pa nam pošljite mail in prvi korak je narejen!

Vsem želimo zadovoljno brskanje, kupovanje – in veselo skupno druženje!

Vaš LIFEENERGY Slovenija