Sokcanje pospeši proces razstrupljanjaSokcanje pospeši proces razstrupljanja, odstranjevanje strupov in utrjenih depozitov v telesu.

Sok iz doma pridelane zelenjave in sadja ne bo le pospešil proces razstrupljanja,ampak bo poplavilo vase telo z encimi, vitamini in minerali za hitro absorpcijo .... in zelo koristilo imunskemu sistemu.

Sok iz doma pridelane zelenjave in sadja je bogat s hranili. Ker se celice vasega telesa kopajo v teh svežih alkalnih zelenjavnih sokovih, bodo začele izlocati kisline, ki so toksini, ki bodo nato lahko odstranjeni skozi kanale izločanja telesa tj pljuč, ledvic, kože ipd

Sok zagotavlja bogat vir živih encimov, bistvenih za prebavni proces. Encimi so proteini, ki razgrajujejo hrano v hranila, ki jih vaše telo zlahka raztopi. Ko jeste, so prebavni encimi izpuščeni iz zlez slinovk, ki pošiljajo signale želodcu in tankem črevesu za priprave na prebavo.

Odrasli običajno porabijo vse svoje prebavne encime do časa, ko so dopolnili 30 let starosti zaradi SADD prehrane "Standardne ameriške vsakodnevne prehrane." Pogosto ljudje zato jemljejo kot prehransko dopolnilo prebavne encime med jedjo - prav zaradi tega .... za pomoč pri prebavi.

Bistveno je, da razstrupljajo telo, tako da lahko naše celice absorbirajo hranila iz snovi hrane, ki jo jemo. Ko ima telo nakopičeno več toksinov in se hranimo s prehranskimi dopolnili,se hranila ne bodo mogla dobro absorbirati v telo. Ker na primer, če je goba (spuzva) polna umazane vode (ker so celice polne toksinov), dodajanje dodatne vode spuzvi ne bo imelo učinka, čeprav je voda čista.

Resnica je, da gresta pomanjkljivost hranil in zastrupljanje z roko v roki. Če zdravite hranilne pomanjkljivosti, ne da bi obravnavali toksičnost, naredite malo napredka in prav tako, če boste zdravili toksičnost brez obravnave hranilnih pomanjkljivosti, ne boste imeli nobene dolgoročne koristi.

Torej, sokcanje pomaga razgraditi toksine, čisti telo, prenaša kisik in hranilne snovi neposredno v celice in tkiva, in dopusti, da se hranila bolje absorbirajo.

Dodaj odgovor